Er du interesseret i et job, der får mest gavn af dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde for en virksomhed, der tilbyder uddannelse og muligheder for din personlige karriereudvikling? Hvis ja, så velkommen til Ford.

Ledige stillinger pr. 2020:


Reservedelsekspedient med erfaring fra autobranchen eller den helt rigtige elev, som brænder for biler - søges til Jens Buus Biler A/S, Ford i Aars

Vi har travlt og har brug for flere hænder til at løse de daglige opgaver. Som vores nye reservedelsekspedient/elev kommer du til at arbejde direkte sammen med reservedelschefen og bliver del af en travl og spændende afdeling, med gode kollegaer og daglig kontakt til såvel interne som eksterne kunder. Du er dygtig, selvstændig og er god til at sælge ”varen” :)

Du vil indgå i vores eftermarkedsteam på 5, bestående af en værkfører, værkførerassistent, reservedelschefen, chauffør og dig. Din primære opgave er at arbejde tæt sammen med reservedelschefen, hvor de daglige opgaver bl.a. vil være:
    Intern og ekstern salg af reservedele
    Håndtering af varemodtagelser
    Varekørsel
    Udpakning og opfyldning af varer
    Bestilling hos vores leverandører.

Vi ligger vægt på at du har kendskab til autobranchen, gerne med erfaring fra en lignende stilling. Du har gode kommunikative evner og udadvendthed i forhold til godt samarbejde og salg til vores samarbejdspartnere og kunder.

…er du evt. vores nye elev som er moden, lærenem og brænder for autobranchen, men ikke har erfaringen – modtager vi også meget gerne en ansøgning fra dig :)

Tiltrædelse hurtigst muligt.
Løn efter aftale, kvalifikationer og erfaring.


Hvis dette lyder til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag til Reservedelschef, Ole Havbro på mail: [email protected] - Når den rette kandidat er fundet, lukker vi stillingsopslaget ned.

Ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Kontakt - Ole Havbro, Reservedelschef:
Telefon    9698 1551
Email    [email protected]
Web    www.jensbuus.dk
Adresse    Hobrovej 5, 9600 Aars

Lidt om Jens Buus Biler A/S – Ford i Aars:
Jens Buus Biler A/S ligger centralt placeret i Himmerland, midt mellem Hobro og Aalborg. Vi er autoriseret Ford forhandler igennem mere end 30 år og forretningen drives til dagligt af far og søn (Lars Buus & Thomas Buus). Vi brænder for vores område, kunder og ansatte og vores forretning beskæftiger i dag 18 medarbejdere.