Book service her

Karriere hos Jens Buus Biler

Er du interesseret i et job, der får mest gavn af dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde for en virksomhed, der tilbyder uddannelse og muligheder for din personlige karriereudvikling? Hvis ja, så velkommen til Ford.

Ledige stillinger pr. 2022:

1. Kontorelev eller nyudlært kontorelev søges til opstart pr. 01. august 2022.

2. Weekend salgshjælper til arbejde fra kl. 13-16, hver anden søndag. Opstart 01. august.

- - - - - - -

1.

Kontorelev eller ny udlært kontorelev søges til Jens Buus Biler | Ford i Aars

Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med dedikerede kollegaer og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og gode karrieremuligheder?

Så er du måske vores nye kontorelev eller administrationsmedarbejder.

Uddannelsesforløbet

I løbet af din elevtid vil vi ligge vægt på, at du bliver introduceret for afvekslende administrative arbejdsopgaver og din arbejdsplads bliver i hjertet af forretningen, i receptionen, hvor vi tager imod mange af vores kunder. Her vil du få arbejdsopgaver såsom løn udbetaling, daglig kasserapport, debitor/kreditor arbejde samt forskellige andre Ad Hoc opgaver indenfor administration og kundeservice. Du vil få stor kontakt med vores kunder, der besøger forretningen og det er derfor vigtigt at du motiveres af at hjælpe andre og har en imødekommende udstråling.

Uddannelsen varer ca. 2 år. Sideløbende med din oplæring i virksomheden følger du en obligatorisk skoleundervisning på HEG - Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser i Aars.

Hvem er du?

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HHX eller en HTX/STX/HF (inkl. de 5 ugers grundløb)

Du brænder for at lære nye ting, har gåpåmod og evner at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver. Vi foretrækker, at du som person er udadvendt og er omstillingsparat mht. daglige opgaver. Du trives med at tage ansvar, og du tager selv initiativ til at søge nye opgaver.

Vi forventer at:
- du kan arbejde selvstændigt og målrettet
- du har gode erfaringer med IT
- du brænder for at give en god kundeservice

Du kommer til at arbejde med et af de førende bilmærker i bilbranchen, så hvis du har interesse for biler, er det kun en fordel – men ikke et krav 

Du kan læse mere om uddannelsen på HEG her: https://heguddannelser.dk/erhvervsuddannelser/business/kontorassistent

Hvem er vi?

Jens Buus Biler | Ford i Aars er autoriseret forhandler af person- og varebiler, samt serviceværksted for bilmærket Ford. Forretningen har over 50 års erfaring indenfor branchen og mange glade kunder, som vores 20 engagerede medarbejdere servicerer og hjælper hver eneste dag.

Ansøgning & opstart?

Lyder dette som noget for dig? Så glæder vi os rigtig meget til at høre fra dig.

Ansøgning og CV sendes til mail [email protected].

Opstart ønskes gerne fra omkring august/september 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, så søg gerne allerede i dag.

Vi søger en på fuld tid (37 timer). Elev løn eller evt. løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Thomas Buus på mail [email protected] eller på telefon 30 100 900.

- - - - - - -

2. Weekend salgshjælper til arbejde fra kl. 13-16, hver anden søndag. Opstart 01. august.

Går du med en lille sælger i maven og synes du biler er spændende, så har vi et weekend job til dig. 

Vi står pr. 01. august og mangler en ung mand eller pige, til hver 2. søndag i salgsafdelingen fra kl. 13-16. Arbejdet går ud på at tage godt imod de kunder som kommer, lave køresedler til prøveture og hjælpe kunderne afsted i bilerne, samt tilbyde dem en evt. forfriskning i mens de venter på en sælger.

Vi forventer at:
- du er smilende og udadvendt
- er over 18 år og har kørekort

Ansøgning og evt. henvendelse vedr. jobbet, sendes til Thomas Buus på [email protected] eller tlf. 30 100 900.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/SAnmeldelser