Book service her
Ford Kuga PHEV Udstyr

Teknologi og udstyr til den Nye Ford Kuga PHEV

Den nye Ford Kuga byder på et væld af udstyr og teknologier, som kun forstærker køreglæden. 

Samtidig er den nye Ford Kuga utroligt sikker at køre i. Euro NCAP, som er Europas uafhængige sikkerhedsorganisation for køretøjer, har tildelt Kuga den maksimale 5-stjernede sikkerhedsvurdering. 


Er du interesseret i at vide mere om de smarte teknologier og udstyr, som fås på den Nye Ford Kuga PHEV, så se med her, hvor Ford gennemgår nogle af de mange teknologier:


Pre-Collision Assist - Sikkerhed i højsædet

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger kamera til at scanne vejen foran. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.


Lane Keeping System - Ingen slinger i valsen

Vognbanecentreringen (Lane Keeping System) anvender et kamera i forruden til at registrere, hvis du er ved at køre utilsigtet ud af kørebanen. Vognbaneassistenten (Lane Keeping Aid) kan derefter selv styre dig sikkert ind i midten af vognbanen igen, hvis ikke du reagerer på rattets vibrerende og visuelle advarsel. Teknologien deaktiveres automatisk, når farten er under 64 km/t og kan også slukkes manuelt.


Co-Pilot 360 - Din helt egen køreassistent

Ford Co-Pilot 360 er samlebetegnelsen på en række teknologier, der arbejder sammen for at gøre din køreoplevelse komfortabel, nem og sjov. Den aktive fartpilot justerer automatisk din fart i forhold til forankørende. Systemet kan sågar genkende trafikskilte og justere fartpiloten ud fra disse, og så kan vognbanecentreringen hjælpe med at styre bilen ind i vognbanen igen, hvis du er ved at glide ud.

Kontakt osBestil en prøveturHvad skriver pressen?


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S