Book service her
Ford Service og Reparationer

Autoriseret Ford service – Din Ford er i gode hænder

På et autoriseret Ford værksted hjælper vores højtuddannede medarbejdere med at holde din Ford i den bedste stand og sikker at køre i, samtidig med at den opretholder sin gensalgsværdi.

Bestil Service

Hos os er du sikker på, at de Ford-teknikere, der reparerer din bil, er uddannet af dem, der byggede den. Derfor er de specialiseret i at sørge for, at din Ford fortsat bevarer sit oprindelige sikkerhedsniveau i henhold til Euro NCAPs vurdering. Og vi bruger selvfølgelig udelukkende Ford originale reservedele, så din bil er sikret den bedste ydeevne, holdbarhed og ikke mindst sikkerhed. Husk, at når du overholder dine serviceeftersyn og rustkontroller opretholder du samtidig dine Ford garantier samt muligheden for kulance i bilens 3., 4 og 5. leveår. Kulance hos Ford betyder, at skulle der tilstøde reparationer efter den to årige basisgaranti er ophørt, kan dit Ford værksted, for loyale kunder, støtte udgiften til reparationen med op til 70%, afhængigt af alder/km.

Der er mange fordele ved Ford Service – vi holder mere af din bil end du tror


  • Høj kvalitet og teknisk ekspertise

   Kun et autoriseret Ford værksted har special-uddannede Ford-teknikere, Ford specifikke værktøjer og det nyeste digitale udstyr. Det betyder kortere tid på værksted via hurtig og præcis fejlfinding og som en ekstra bonus tjekker vi din bil for udestående software-opdateringer - både de sikkerhedsrelaterede og de almindelige systemtekniske.


  • Læs mere om Fordele ved et Autoriseret Ford Værksted

  • Gennemskueligt og bekvemt

   Alle Ford værksteder tilbyder let tilgængelige serviceydelser via online platforme. Og når din bil er til service sender vi dig et Ford Video Check, på mail eller sms, hvor vi i en kort video gennemgår din bil for at gøre din serviceoplevelse så gennemskuelig og bekvem som muligt.


  • Læs mere om Ford Video Check

  • Ekspert service til fordelagtige priser

   Din tillid og samlede Ford service oplevelse er det vigtigste for os. Via personlig servicerådgivning stræber vi efter at være der for dig altid og skulle uheldet være ude er Ford Assistance blot et opkald væk. Med Ford Service er du altid sikret vejhjælp i hele Europa og kan altid blive bugseret til dit eget foretrukne Ford værksted. Som en ekstra tryghed har alle Ford værksteder Prismatch på både service og reparationer.


  • Læs mere om Ford Assistance

  • Reparationer til din Ford i alle aldre

   Selvom din Ford bliver ældre har den stadig brug for ekspertise og pleje. Vores økonomi service og reparationer sørger for at din Ford 5 år+ stadig er i de bedste hænder og tilmed til yderst favorable og konkurrencedygtige priser.


  • Læs mere om Ford Økonomi 5+

Kontakt os for at høre mereBestil Service


Fordele ved Ford Service

 • Ford Service Card
 • Ford Service Card

  Med et Ford Service Card i lommen bliver din hverdag nemmere og mere fleksibel. Ikke blot får du et rentefrit kreditkort med mulighed for 6 måneders rentefri betaling, du optjener også point, uanset hvor du bruger det.

  Som ejer af et Ford Service Card, bliver du en del af Fords loyalitetsprogram, som sikrer dig en række medlemsfordele, som du kan læse mere om her.


 • Europæisk vejhjælp
 • Europæisk vejhjælp

  Hvis uheldet er ude og din bil bryder sammen, får du med Ford Service professional vejhjælp uanset hvor i Europa du befinder dig.

  Ford Assistance Plus er en fast og gratis del af Ford Service, som gælder op til et år efter et udført, planmæssigt eftersyn.

  Hvis vi ikke kan løse problemet på stedet, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du kan fortsætte din rejse hurtigst muligt. Eksempelvis via alternative transportmuligheder eller endda ved at sørge for indkvartering natten over.*

  Ford Assistance Plus er klar til at assistere dig 24 timer i døgnet – 365 dage om året.

  Ring til os på +45 43 68 20 00 eller læs mere om Ford Assistance Plus her.

  *I henhold til vilkår og betingelser for Ford Assistance Plus. Ford Assistance Plus er ikke inkluderet i et Ford Økonomi 5+ service.


 • Ford BlueService gennemskuelige priser
 • Gennemskuelige priser

  Det betaler sig at få dem, der kender din bil, til at vedligeholde og servicere den. Personalet og teknikerne hos din lokale Ford forhandler er uddannet hos Ford.

  Præcis som du ved, at de udelukkende vil bruge kvalitetsdele fra Ford, får du også sikkerheden ved et detaljeret overslag over omkostningerne samt tydelige, gennemskuelige og konkurrencedygtige priser, så du slipper for ubehagelige overraskelser og skjulte omkostninger.

  Hos os udføres alle reparationer og services med Prismatch. Læs mere om Ford Prismatch her.

Kontakt os for at høre mereBestil Service

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S



Anmeldelser