Book service her
ANMELDELSER AF DEN NYE MUSTANG MACH-E

Hvad skriver pressen om nye Ford Mustang Mach-E?

Den nye Ford Mustang Mach-E kan opleves her hos os og har siden dens introduktion på markedet været en tur ude hos journalisterne.

Vi vil løbende opdatere dig her på siden med anmeldelser af den nye Ford Mustang Mach-E - en SUV, som vi selv er ret vilde med.


Lynhurtig elbil

FDM roser endnu engang Mustang Mach-E, denne gang GT udgaven, der beskrives som en: "El-hingst i vild galop." Ford Mustang Mach-E GT har høj acceleration: "Det tager således blot 4,4 sekunder at nå de første 100 km/t., og bilen bliver ved op til 200 km/t., hvis ellers f.eks. de tyske motorveje tillader det." Læs mere af anmeldelsen her.

Kilde: FDM  


(...)Mustang Mach-E kommer (...) godt fra start med en tårnhøj sikkerhed

Mustang Mach-E bliver af FDM udnævnt som en oplagt repræsentant til Årets Bil Danmark 2022. Mach-E har nemlig sikkerheden helt i top: "Kollisionssikkerheden er ikke bare rigtig god, Mustang Mach-E har som en af få nye biler en nødbremse, endda som standard, der ser og bremser for bløde trafikanter, når bilen bakker (...)." Læs mere af anmeldelsen her.

Kilde: FDM  


FORD MUSTANG MACH-E: DEN PERFEKTE ELBIL TIL FIRMABILSBRUGEREN

ALD Automotive udnævner Ford Mustang Mach-E til en model der "(...) rammer plet i forhold til firmabilssegmentet". "Det er svært at ønske sig meget mere i en firmabil." Læs mere af anmeldelsen her eller hør hvorfor i videoen herunder. 

Kilde: ALD Automotive  


"Fords nye Mustang Mach-E er både folkelig og forrygende"

Hos Jyllands-Posten beskrives den nye Ford Mustang Mach-E som "både folkelig og forrygende": "Den første tur i Ford Mustang Mach-E afslører en særdeles kompetent bil, der nok skal finde sine følgere herhjemme.".

Kilde: Jyllands-Posten  


"En værdig Mustang"

Der uddeles stor ros fra Lyd & Billede til den nye Ford Mustang Mach-E, som her lister de stærke egenskaber ved den nye elektriske Mustang: "Livlig bil med høj kørekomfort. En drøm at køre, og lydanlægget er udsøgt. Lang rækkevidde, mulighed for anhængertræk … the list goes on."

Kilde: Lyd & Billede


"BEDSTE el-SUV til 400.000 kr LIGE NU!"

Sådan lyder konklusionen fra Kuffert & Kørehandsker. Se hvorfor i videoen herunder.

Kilde: Kuffert & Kørehandsker

"(...) et nyt elektrisk ikon"

Den nye Ford Mustang Mach-E anses af magasinet PRÊT-À-PARTIR at være "et nyt elektrisk ikon": "Ford faktisk skabt et nyt elektrisk ikon, der, ligesom Mustang var i 1960érne, er helt i sync med tidens tendenser og strømninger"

Kilde: PRÊT-À-PARTIR Magasin


"Velkørende"

Køregenskaberne hos Mustang Mach-E roses af Ekstra Bladet: "Når det gælder køreegenskaber, gør den nye el-Mustang navnet ære.". Ekstra Bladet uddyber at: "Den kører hverken så råt eller livligt som en Mustang-sportsvogn med V8-motor, men som elektrisk SUV er modellen et godt miks mellem komfort og sport. Den er meget støjsvag, og selv ved høj fart på motorvej kan man føre samtaler uden at skulle hæve stemmen overhovedet."

Kilde: Ekstra Bladet


"(E)n vellykket og familievenlig elbil"

Bil Magasinet roser til gengæld Mustang Mach-E for at være "en vellykket og familievenlig elbil" der kan prale af "et 100 liters “frunk” ude foran, en rummelig kabine med plads til fem høje personer og et brugbart bagagerum bagude på 402 liter."

Kilde: Bil Magasinet


Mach-E er "en Mustang"

Bil Magasinet anerkender det nye medlem Mach-E som en del af Mustang familien i deres anmeldelse af bil legender: "Ford Mustang Mach-e er for mange ikke en rigtig Mustang. Med eldrift, fire døre og SUV-højde, går den imod alt, hvad Ford Mustang tidligere har stået for. Alligevel er den sort-på-hvidt en Mustang, også selvom den i skrivende stund sælges side-om-side med den fossilbaserede Mustang. "

Kilde: Bil Magasinet


Se også Bil Magasinets store test over "KONGEN AF DE ELEKTRISKE SUV'ER" og find ud af om det er" Ford, som vinder Bil Magasinets store test". 

Kilde: Bil Magasinet


"Ford Mustang Mach-E - praktisk, lækker og hurtig"

Der er ros til Mustang Mach-E fra mobilsiden.dk: "Ford Mustang Mach-E er en flot og velkørende elbil til familien. Her får man lækkert interiør, lang rækkevidde, hurtig acceleration og et fremragende infotainmentsystem."

Kilde: mobilsiden.dk


Del Mustang Mach-E anmeldelser på de sociale medier

Er du også vild med den helt nye Mustang Mach-E, så del gerne denne side med familie og venner på de sociale medier.


  • Del på de sociale medier


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S