Book service her

Ekstraordinære services hos Jens Buus Biler

- Vi står klar til at servicere dig på din hjemmeadresse


Hos Jens Buus Biler vil vi gerne kunne betjene vores kunder på bedst mulig vis i denne tid.

Det gør vi ved at tilbyde nogle ekstraordinære services.


 

 • Vil du gerne se eller prøve en bil på din hjemmeadresse?


  Har du ikke lyst til at komme forbi os, så kommer vi gerne hjem til dig og fremviser bilen på din hjemmeadresse. Ved dette besøg opretholder vi naturligvis samme høje hygiejneniveau som ved et besøg i butikken. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål. 

  OBS: for at passe på vores personale, så kan hjemmebesøget kun gennemføres, hvis ingen på husstanden viser tegn på sygdom.

  Book en fremvisning på din hjemmeadresseKontakt os


 • Vil du gerne se eller prøve en bil i vores afdeling?


  Vores afdelinger er åbent og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og prøvekøre eller se en bil hos os. Vi har håndsprit til fri afbenyttelse i alle vores afdelinger, og vores personale er instrueret i, hvordan man sikre et højt hygiejneniveau igennem hele besøget hos os. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål. 

  Du er meget velkommen til at booke tid i forvejen, så vi kan rengøre den bil du ønsker at se/prøve, så den er helt klar inden du kommer forbi vores afdeling.

  Bestil en prøvekørselKontakt os


 • Vil du gerne booke en videofremvisning?


  For at sikre 100% smittefri service, så tilbyder vi lige nu, at du kan booke et videomøde med en af vores dygtige salgskonsulenter. Lige som ved et fysisk møde, kan du få mulighed for at se ønskede modeller, funktioner, udstyr, få byttepris m.m. direkte via et videomøde.

  Du vælger blot et tidspunkt der passer dig, og så sidder vi klar til at hjælpe dig på bedste vis.

  Kontakt os for at bestille en video fremvisning


 • Skal du hente din nye bil?


  Skal du hente din nye bil hos os, så kan du naturligvis gøre det fuldstændig som planlagt. Vi har dog taget en række forbehold grundet Corona-situationen, som gør, at gennemgangen af din nye bil bliver lidt utraditionel. Når du kommer til vores afdeling, så gives der ikke håndtryk, og der tages en fysisk afstand for at minimere smitterisikoen (Se evt. vores Covid-19 initiativer her) eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål). Derudover så vil bilens funktioner gennemgås udenfor bilen, så man undgår tæt kontakt. Skulle du have lyst, så tilbyder vi, at tilsende en videogennemgang af bilen dagen inden du kommer i vores afdeling, således alle de vigtigste punkter ved bilen er gennemgået af sælgeren inden afhentning. Ved afhentning i vores afdeling, vil der naturligvis være tid til opfølgende spørgsmål på baggrund af videogennemgangen. Med dette initiativ, er vi med til at sikre, at du har minimal fysisk kontakt med personalet i afdelingen ved afhentningen af din nye bil.

  Kontakt os for at booke en videofremvisning


 • Du kan stadig få serviceret din bil hos N. Kjær Bilcentret


  Vores værksteder er åbne og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og aflevere din bil hos os. Vores personale er instrueret i, hvordan man sikrer et højt hygiejneniveau igennem hele værkstedsbesøget hos os. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores værkstedspersonale for nærmere information eller spørgsmål. Hvis du ikke ønsker kontakt med vores personale, er det også muligt at indlevere nøglen i en nøgleboks i alle afdelinger. Bare giv os et opkald efter nøglen er indleveret, så vi ved bilen er kommet.

  Når vi opholder os i din bils kabine bruger vores teknikere engangshandsker og engangsovertræk til sæde og måtter. Inden udlevering, bliver din bil også aftørret med desinficeret væske, som ikke skader materialerne i din bil.

  Alle initiativer er med til at sikre en lav smittefarer, så du kan føle dig tryg ved at have din bil på vores værksted.

  Book din service

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/SAnmeldelser