Book service her

Kom og oplev den mest sofistikerede familiebil til Fords åbent hus den 1.-2. september

28-08-2018

Ny Ford Focus, den mest avancerede familiebil til dato, står klar til testkørsel hos os ved åbent hus den 1.-2. september.

Den mest fuldendte Ford Focus til dato er landet hos os. Med anmelderroste køreegenskaber og avancerede teknologier er den nye Focus en familiebil i særklasse, der desuden byder på en masse spændende nyheder og udstyr.

Den nye Ford Focus kommer i hele fem forskellige varianter:

  • Trend Edition: Indgangsmodellen, der har avanceret udstyr som Lane Keeping Aid, der hjælper dig med at holde din kørebane, Precollision Assist med fodgænger og cyklistbeskyttelse og Post Impact Braking, der bremser bilen efter et eventuelt sammenstød.
  • Titanium: Har et hav af standardudstyr, der gør hverdagen lettere. Heriblandt fartpilot med intelligent hastighedsbegrænser, der kan genkende fartskilte, Quickclear-opvarmet forrude, der på de kolde vintermorgener gør det let at fjerne frost og regnsensoraktiverede rudeviskere, der på regnvejrsdage automatisk justerer hastigheden på dine rudeviskere.
  • ST-Line: Den sportslige udgave, der får et mere sporty udtryk med blandt andet mere sportslige kofangere og skørter. Med et strammere sports-ophæng har ST-Line også mere sportlige køreegenskaber.
  • Vignale: Luksusudgaven er ligeledes udstyret med andre kofangere og skørter, der giver Focus Vignale et mere eksklusivt udtryk. Med en blød kabine og specielle Vignale-lædersæder, kan du sætte dig komfortabelt bag rattet.
  • Active: Den helt nye crossover-inspirerede i flokken, giver dig en højere siddeposition og et bedre overblik over trafikken. Den egner sig perfekt til den aktive livsstil.


Så der er virkelig noget for enhver smag og ethvert behov. Ligeledes fås alle modeller i både 5-dørs- og stationcarudgaver. Med den nye Focus har du også mulighed for Fords nye 8-trins automatiske gearkasse, der gør køkørsel til en leg. Med det vanedannende B&O PLAY-lydanlæg, kan du omdanne din Focus til en rullende koncertsal. FordPass Connect gør bilen til et mobilt hotspot for op til 10 apparater. FordPass Connect har en lang række fordele for dig. Du kan eksempelvis via FordPass app'en til din smartphone tjekke, hvor bilen er parkeret, brændstof- og olieniveau, og du kan låse og oplåse bilen, selvom du ikke er i nærheden af bilen. Hvis det kombineres med Focus med 8-trins automatgearkasse, kan du også fjernstarte din bil, så den er både lun og klar, når du kommer ud de kolde vintermorgener.

Ny familiebil til under 200.000

De skarpe og særdeles konkurrencedygtige priser på den nye Focus starter ved 198.345 kr. inklusive levering for Focus Trend Edition 5-dørs med en 1.0-liters EcoBoost-motor med 100 hk. Springet i pris til stærkere og endnu mere veludstyrede varianter er til at overkomme – eksempelvis er merprisen for den luksuriøse Focus Titanium under 40.000 kroner i forbindelse med 1.0-liters EcoBoost-motoren med 125 hk. Focus ST-Line starter fra 243.785 kr. inklusive levering for en 1.0-liters EcoBoost-motor med 125 hk.

Se alle priser på den nye Ford Focus.

Er du mere til faste månedlige udgifter, kan den nye Ford Focus også privatleases. Priserne starter fra 2.295 kr. om måneden for en 5-dørs Focus Trend Edition med den prisvindende 1.0-liters EcoBoost-motor med 100 hk. Ford kun 600 kroner mere om måneden, kan du køre ud i det blå i en Focus ST-Line med samme prisvindende 1.0-liters EcoBoost-motor med 125 hk.

Privatleasingtilbuddene er fleksible i forhold til antal kilometer og udbetaling, så du kan sammensætte det tilbud, der passer til dig. Du kan tilpasse antallet af kilometer, så du eksempelvis kan få 5000 kilometer mere årligt for kun 100 kroner mere om måneden. Du kan også tilpasse udbetalingen, så du kan nøjes med at lægge 4.995 kroner i udbetaling, mens den månedlige ydelse kun stiger med 500 kroner. 

Se alle detaljerne om Ford Privatleasing.

Du kan prøvekøre den anmelderroste Ford Focus i weekenden den 1.-2. september, når vi slår dørene op til et brag af et åbent hus, hvor der også er rig mulighed for at se nærmere på alle de features, der gør Focus til den perfekte familiebil.

Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S