Book service her

Ford gør livet med bil lettere med ny app

26-06-2018

Vi kender alle de situationer, hvor vi bruger unødvendig tid på at finde en parkeringsplads inde i byen eller når vi efter en travl morgen sætter os ud i bilen og opdager, at bilen mangler brændstof. Ford gør nu hverdagen lettere for bilejerne med tjenesten FordPass. En app der bl.a. gør det muligt hurtigt og nemt at finde den nærmeste parkeringsplads eller tjekke brændstofforbruget på afstand. Og det er kun begyndelsen: I fremtiden bliver Fords biler endnu smartere med det indbyggede FordPass Connect, der skal revolutionere livet som bilejer.

I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i byen – eller at finde bilen igen, når man skal videre. Det er situationer som disse, Ford ønsker at afhjælpe. Derfor lanceres nu FordPass, der skal gøre det nemmere for bilejere at navigere rundt i hverdagen.

”FordPass skal være med til at gøre køreturen mere bekymringsfri. I en travl hverdag er der mange ender, der skal nå hinanden, og her håber vi, at FordPass kan være en hjælpende hånd”, siger Kristine Dam Jensen, Marketing & Communication ansvarlig hos Ford Danmark.

En hjælpende hånd i en travl hverdag

Med FordPass-app’en installeret får Ford-ejere ekstra hjælp i hverdagen. Hvis du tislutter din smartphone til bilen med et USB-kabel, kan du via app’en bl.a. finde de nærmeste tankstationer og få live opdateringer på priserne. Dermed undgås situationer, hvor du betaler i dyre domme for en påfyldning for bagefter at dreje om hjørnet og opdage, at du kunne have fået det billigere ved siden af.

Når du har parkeret din bil midt i myldret, kan du også gemme bilens placering, så du altid kan finde tilbage til din bil. Og står du i en akut situation eller har brug for hjælp, har du samtidig mulighed for let at komme i kontakt med det nærmeste Ford-værksted.

Fremtidens Ford-biler er smartere end nogensinde før

FordPass er kun begyndelsen: Fremover bliver nye Ford-biler udstyret med FordPass Connect, der udover selve appen består af et indbygget modem, gør bilerne smartere end nogensinde før. FordPass Connect gør det bl.a. muligt oprette wifi-hotspot i bilen, modtage liveopdateringer om trafiksituation direkte i navigationssystemet samt mulighed for fjernlås, så du kan åbne og låse bilen på afstand. Samtidig kan du i vinterhalvåret blive mødt af en opvarmet bil, når du skal afsted om morgenen. Alt sammen elementer, der gør hverdagen som bilist en del smartere.

Er du uheldig at komme ud for et uheld, tilkalder app’en automatisk hjælp. Ved et eventuelt uheld, bliver alarmcentralen underrettet automatisk, og det er derfor muligt at spare livsvigtige minutter og potentielt redde liv.

Den første bil med FordPass Connect bliver den nye Ford Focus, der får premiere denne sommer.

Allerede nu kan du downloade FordPass på App Store eller Google Play til din egen Ford. (Find FordPass på App Store ved at søge efter FordPass. (med punktum til sidst))

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S