Book service her

Nu kan Ford GT blive din

14-04-2016
Nu kan du gøre drømmen til virkelighed. Ford åbner op for bestilling af superbilen Ford GT. Og på websitet kan du bygge din helt egen Ford GT i Fords online konfigurator.

Ford starter produktionen af en af de vildeste Ford-biler nogensinde, Ford GT, i slutningen af 2016. Ford GT produceres kun i 500 eksemplarer henover de næste to år, og det er ingen hemmelighed, at det er en udvalgt skare, der ender med at få deres drøm opfyldt.

Ansøgningsprocessen foregår ikke på samme måde, som når du normalt køber bil, og det er der en grund til. Det er essentielt, at disse unikke biler bliver solgt til personer, der vil repræsentere Ford brandet på den helt rigtige måde. Ford leder ikke efter rigmænd, der blot skal have endnu en luksusbil gemt væk i garagen. De leder efter entusiaster, som vil bruge og hylde Ford GT som den superbil, den er. For at ansøge om at blive blandt de udvalgte, skal du gå ind på www.FordGT.com og udfylde en ansøgning.

Er du én af de udvalgte, der når gennem nåleøjet, kan du se frem til en skræddersyet proces. Ford GT Concierge Service (Ford GT’s særlige service afdeling) sikrer, at du får det præcis, som du ønsker.

”Ford GT købsprocessen er ligeså unik som bilen selv”, siger Henry Ford III, global marketing manager, Ford Performance. ”GT-kunder er stærke ambassadører for Ford Motor Company, og vi ser frem til at yde dem en service, der er ligeså unik, som den superbil de køber.”

Ford GT er den mest avancerede produktionsmodel fra Ford nogensinde, og er produceret med den nyeste teknologi i form af letvægtsmateriale, aerodynamik og EcoBoost motor teknologi; det er med andre ord en bil, der fremviser alt det bedste og de mest innovative løsninger fra Ford.

Alle med interesse i at eje en Ford GT opfordres til at sende en ansøgning. Som ansøger kan du udpege din foretrukne Ford-forhandler, og såfremt du er en af de heldige udvalgte, vil Ford GT Consierge Service tage over, og fører dig sikkert i mål. De vil ikke blot hjælpe dig med at bestille og levere din bil; hele processen vil være skræddersyet for at imødekomme dine behov før, under og efter købet.

Byg din drømmebil

Den nye Ford GT-hjemmeside indeholder en konfigurator, der giver dig mulighed for at bygge din drømmeversion af en Ford GT, og når det er gjort, kan du dele din drømmebil med resten af verden på de sociale medier. Konfiguratoren tilbyder et væld af farvekombinationer, hjul og materialer; og du kan også vælge, hvilket interiør du ønsker.

Ford GT er tilgængelig i otte farver inklusiv den eftertragtede speciallakering Liquid Blue samt fire forskellige interiør ”temaer”.

De otte farver kan parres med én af syv forskellige stribe-farver, hvilket giver den enkelte Ford-køber mulighed for at gøre bilen helt unik. Visse kombinationer fra konfiguratoren vil muligvis ikke være tilgængelige, når produktionen af Ford GT starter i slutningen af 2016, men dette værktøj tilbyder entusiasterne størst mulig fleksibilitet, når GT’en skal designes.

Blot åben for ansøgninger i 30 dage

Ford GT bliver ét af de mest sjældne Ford produkter nogensinde med sine 250 producerede biler om året de næste to år. Og med blot 500 biler produceret til hele verden, kan det kun gå for langsomt med at få sendt ansøgningen afsted.

Den webbaserede ansøgningsproces for Ford GT slutter d. 12 maj klokken 23:59 dansk tid. Du kan ansøge på Ford GT Consierge Service i eksempelvis England eller Sverige.

Byg din Ford GT drømmebil i dag og send din ansøgning på www.FordGT.com.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S