Book service her
Fords nye Transit Courier kørende på vej

Fords nye Transit Courier har fået vokseværk

19-01-2024

Den helt nye Transit Courier er landet og bliver nu leveret til Fords første kunder i Europa. Kunderne kan ikke bare se frem til et nyt og funktionelt design, men også til fede features og endnu mere plads, der alt sammen er udviklet for at gøre hverdagen nemmere for de erhvervsdrivende kunder. 

Ford Transit Courier fra siden ved palmer

Fords Transit Courier er særlig kendt for at være Fords mest kompakte varebil i Transit-serien med et rummeligt varerum, der er mindst lige så praktisk som de større varebiler. Med et nyt udvendigt design er den nye Transit Courier klar til at kaste sig over endnu flere opgaver for de europæiske kunder, der ofte anvender varebilen i forbindelse med deres arbejde. I den forbindelse har særlig varebilens varerum spillet en central rolle, og det er da også her, at den nye og opdaterede version adskiller sig fra dens forgænger.

Lastevolumen er vokset med hele 25 %, hvilket giver varebilen et maksimalt varerum på 2,91 kubikmeter. Nyttelasten også er blevet forøget1, så den maksimale nyttelast nu er 700 kg, og der er nu plads til to europaller i gulvniveau i varerummet.

Ford Transit Courier varerum

Kunderne kan derudover glæde sig over en ny varerumsadskillelse med lastluge for endnu smartere opbevaring i varerummet, der for eksempel kan rumme stiger, stolper eller andet langt udstyr med en længde på op til 2,6 m. Denne funktion kan tilvælges ved ordrebestilling i løbet af 2024.

Bredt udvalg af drivlinjer

Transit Courier Van er tilgængelig herhjemme i varianterne ’Trend’, ’Limited’ og ’Active’ og tilbydes både med 1,0 liters EcoBoost benzinmotor med både manuelt og automat-gear og 1,5 liters EcoBlue dieselmotor med manuelt gear. Priserne begynder ved 194.136 kr. ekskl. moms. inkl. leveringsomkostninger.

Læs mere om den nye Transit Courier og bestil din egen varebil.

Transit Courier: Største anerkendelse af Euro NCAP

Den uafhængige crash-test-myndighed, Euro NCAP, testede sidste år sikkerheden i den nye Transit Courier. I den forbindelse fik Transit Courier, som den første varebil nogensinde, en score på hele 93 %, og dermed sikrede varebilen dsg den flotte platinanerkendelse.

Ford Transit Courier Euro NCAP

Find flere billeder og video af Transit Courier.

Ford Transit Courier bliver elektrisk i år
Fords kunder kan naturligvis også se frem til en elektrisk udgave af Transit Courier. Ford E-Transit Couriers fuldelektriske drivlinje med 100 kW motor er skabt med tanke på at give kunderne en kompromisløs køreoplevelse. Varebilens rækkevidde vil blive offentliggjort tættere på lanceringen.

Produktionen af den elektriske E-Transit Courier er planlagt til at begynde i slutningen af året, men varebilen forventes allerede at blive vist frem for offentligheden d. 18. – 20. april ’Commercial Vehicle Show’ i Birmingham i Storbritannien. 

Ford E-Transit Courier

Læs mere om den elektriske E-Transit Courier.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 19 JANUAR 2024 08:30

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S