Book service her

Vilde nye priser på Ford Mustang Mach-E

04-04-2023

Drømmer du om at køre i en 100 % elektrisk Ford Mustang Mach-E, så er det nu, du skal slå til. Ford har netop sparket påsken i gang med markante prisnedsættelser, så du kan spare op til 85.000 kr. på det amerikanske ikon.

Der er mange penge at spare, hvis du drømmer om at køre Mustang Mach-E. Ford har netop lanceret store prisnedsættelser på modellen, hvis du benytter dig af tilbuddet inden d. 30. juni 2023*.

De nye priser på Mustang Mach-E starter fra 399.990 kr. Mustang Mach-E er tilgængelig i flere varianter, så det er med andre ord nemt at finde lige præcis den variant, der matcher dine behov. Fælles for alle varianterne er et flot design, lækkert udstyr, markant performance, høj sikkerhed med avancerede førerassistanceteknologier og lang rækkevidde.

Ford Mustang Mach-E fra siden

Du kan for eksempel spare 70.000 kr. på den baghjulstrukne Mustang Mach-E med en udvidet rækkevidde på op til 600 km (WLTP), der nu koster fra 439.990 kr. Du kan også vælge den firhjulstrukne variant til 479.990 kr., der har en udvidet rækkevidde på op til 550 km (WLTP) – her sparer du hele 85.000 kr.

Se de nye kampagnepriser.

Topkarakter i sikkerhed
Uanset hvilken variant du vælger, kan du trygt sætte dig bag rattet i den elektriske Mustang Mach-E, der har gennemgået omfattende sikkerhedstests. I den forbindelse har den uafhængige crash-test-myndighed Euro NCAP givet Mustang Mach-E topkarakter med maksimale fem stjerner.

Ford Mustang Mach-E Euro NCAP

Mustang Mach-E har derudover også opnået flot anerkendelse med topkarakterer af den uafhængige miljømærkningsordning, Green NCAP, mens den også kan bryste sig af andre flotte priser og anerkendelser. For eksempel har bilen modtaget en ’iF DESIGN AWARD’ for integrationen af B&O ® premium audiosystemet** og en ’Ford a Connected Car Manufacturer Award’ ved Automobile Awards by MOTUL for næste generation af SYNC-teknologi.

Læs mere om Ford Mustang Mach-E.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 4 APRIL 2023 14:17

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


* Prisen er inkl. leveringsomkostninger og 30 dages gratis Ford Forsikring som tilbydes alle private kunder ved køb og leasing af nye biler. Priserne gælder modelår 2023.00 så længe lager haves og ved registrering i 2023. Salgskontrakt skal være indgået senest d. 30/06/2023.

** B&O ® premium audiosystemet er standard på Mustang Mach-E AWD, og derudover tilgængeligt som ekstraudstyr på Mustang Mach-E RWD.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S