Book service her

Den nye Ford Ranger er spækket med smarte og praktiske funktioner

PRESSEMEDDELELSE - 21 JANUAR

21-01-2022

Med den nye Ranger har Ford skabt den ultimative Ranger til dato. Ford løfter nu sløret for pickuppens mange nye funktioner, der gør kundernes hverdag endnu nemmere.

Forud for lanceringen af den nye Ranger har Ford indsamlet erfaring fra flere end 5.000 pickup-ejere og afholdt adskillige workshops over hele verden for at kunne skabe den perfekte pickup til kunderne. Flere af de smarte og anvendelige nye funktioner er derfor blevet udviklet efter konkrete ønsker fra kunderne, uanset om bilen skal bruges til krævende arbejdsopgaver af håndværkere eller når familien skal på eventyr.

- Vi har virkelig formået at spække den nye Ranger med en masse nye funktioner, der opmuntrer og inspirerer kunderne til at gøre det, de elsker og ikke mindst udvide deres horisont, siger Gary Boes, Enterprise Product Line Management director, Ford Global Trucks.

Værksted på hjul

Den nye Ford Ranger er udviklet sådan, at kunderne nu har endnu nemmere ved at få adgang til deres materialer på ladet af bilen, mens pladsen samtidig er endnu bedre udnyttet.

 • Det nye integrerede trin bag bagdækkene har skabt en stabil og optimal måde at klatre op i ladet. Trinnet er fastgjort direkte i forlængelse af ladet, så kunderne nu slipper for at kravle op via bilens bagdæk for at få adgang til ladet uden at åbne bagklappen.
 • Ny belysning hjælper kunderne med at finde udstyr eller materialer, der kan gemme sig i mørke ved at oplyse ladet eller 360-grader omkring bilen. Sidstnævnte er en smart funktion, der kan indstilles i FordPass-appen. Det er også muligt at tænde konkrete belysningszoner, hvis man for eksempel kun ønsker lys foran bilen. Det er særlig anvendeligt i situationer, hvor man vil sikre sig, at man har fået alt sit udstyr med og ikke efterlader noget.

 • Den nye og lette bagklap kan åbnes og lukkes med en enkelt hånd, men fungerer derudover også som mobilt arbejdsbord. Bagklappen er designet til særlig at hjælpe håndværkere eller andre, der kan have gavn af at have adgang til et arbejdsbord. To skruetvinger er designet til at fastholde byggematerialer som for eksempel træ, mens udvalgte modeller har en indbygget lineal, der gør det hurtigt at foretage opmåling. 

 • Kunderne kan uden problemer bruge elektrisk værktøj som for eksempel en boremaskine eller andet ved at blot at forbinde det til bilens strømforsyning. Med en kapacitet på 400 watt er det muligt at strømforsyne alt fra en lille ovn, en elektrisk køleboks, smartphone eller computer.

Mere end 150 slags ekstraudstyr er tilgængeligt til den nye Ranger, hvilket giver kunderne rig mulighed for at skabe præcis den pickup, der imødekommer deres behov.

Fleksibelt og funktionelt lad

Ladet på den nye Ranger har flere funktioner, der gør det nemt og hurtigt for kunderne at indrette sig, så de får mest muligt ud af opbevaringspladsen i deres pickup.

- Det er min opgave at tænke som vores kunder og integrere de funktioner, vores kunder har behov for. Faktisk er det den mest givende del af mit job – at tale med kunder, lære deres behov at kende, udvikle en løsning og så implementere den. Og uanset om vores kunder er gør-det-selv folk, ejere af små virksomheder eller noget helt tredje, så forventer de alle et lad, der er funktionelt, bekvemt og holdbart, siger Anthony Hall, Ranger vehicle engineering manager.

 • De flytbare lastdelere giver for eksempel mulighed for at skabe mindre rum, der kan opbevare små genstande, som kunderne tidligere har opbevaret inde i bilens kabine.

 • Med et lad på 1.233 liter er det muligt for kunderne at opbevare alt fra byggematerialer til den helt store oppakning, når familien skal på eventyr i naturen. Ranger er blevet udvidet med 50 mm i bredden, hvilket umiddelbart ikke lyder af meget, men i det store billede gør forbedringen en kæmpe forskel – særlig på ladet. For eksempel vil kunderne nu være i stand til at transportere genstande som en krydsfinerplade eller en palle i fuld størrelse. Længden på ladet er mellem 1.544 mm. til 2.305 mm. afhængig af bilens variant. *
 • Et nyt indvendigt lastdelersystem på ladet giver kunderne mulighed for nemt at tilpasse og fastgøre forskellige typer last. Skinnerne har justerbare kroge, der kan flyttes og fastgøres ni forskellige steder på skinnerne. Derudover har Ranger seks permanente kroge i ladet, der er en særlig stor hjælp, hvis kunderne for eksempel ønsker at fastgøre last under kørsel.
 • Ranger XL har desuden udvendige surrekroge uden på ladet, der kan være praktiske, hvis man ønsker at fastspænde last oven på ladet med reb eller snor. Ranger Wildtrak er udstyret med særlige langsgående skinner i aluminium, der har samme længde som ladet.
 • Et særlig slidstærkt plastmateriale beskytter ikke kun ladets bund og sider, men også pickuppens bagklap, der nemt udsættes for skader under på- og aflæsning.

 • Et elektrisk ladrulledækken er også tilgængeligt. Det kan rulles op og i med brug af en nøgle, inde fra kabinen i instrumentbrættet eller ved at anvende en knap placeret i ladet. Det stopper helt automatisk i tilfælde af modstand, hvis der for eksempel sidder et stykke træ eller anden last i klemme. Langs siderne af det elektriske rulleladdækken er der desuden monteret greb, der kan anvendes til at fastgøre for eksempel cykler, ski, kajakker, campingudstyr eller lignende.
 • Designet på pickuppens tag gør det muligt at montere tagbøjer eller andet tilbehør. Den nye Ranger kan have taglast på op til 350 kilo (statisk) og 85 kilo (dynamisk). For eksempel er det muligt at montere et tagtelt.

Se alle de fede nye funktioner i videoen her:

Fords europæiske kunder kan bestille den nye Ranger i slutningen af 2022, mens de første leveringer forventes i begyndelsen af 2023. Den nye Ranger kommer i udgaverne XL, Sport og Wildtrak. Priser samt hvilke modeller der vil blive introduceret på det danske marked, bliver offentliggjort i løbet af 2022.

* Last- og lastekapacitet er begrænset af vægt og vægtfordeling.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Ford Ranger

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S