Book service her

Ford Puma tænker ud af MegaBoxen med Halloween-prank

13-11-2019

Med Halloween lige om hjørnet den 31. oktober er der denne uge dømt uhygge, spøg og skæmt. Ford har derfor udnyttet anledningen til at give sine medarbejdere i England et kollegialt chok ved synet af den nye Ford Puma.

Det er ingen hemmelighed, at Fords medarbejdere længe har set frem til få et nærmere kig på den helt nye Ford Puma. Så da et eksemplar af den kommende crossover-model bliver udstillet i lobbyen af Fords engelske hovedkvarter i Essex, går der ikke længe, før nysgerrige medarbejdere strømmer til for at inspicere den.

Særligt den nye og innovative MegaBox i Pumas bagagerum får stor opmærksomhed fra de intetanende medarbejdere. Hvad de dog ikke ved, er, at der venter dem en chokerende overraskelse på bunden, når de åbner den. Se Ford-medarbejdernes reaktioner i videoen nederst.

Ford MegaBox
Indretningen i den nye Puma er udviklet til at overgå kundernes forventninger til et praktisk bagagerum. Ford MegaBox er en nyhed, der gør Puma til den mest praktiske crossover i segmentet. MegaBox er betegnelsen for det dybe og fleksible ekstra rum, som kan skabes i bagagerummet og give plads til eksempelvis to opretstående golftasker.

Opbevaringsløsningen har en udvidelseskapacitet på 80 liter og måler 752 x 763 x 305 mm (længde/bredde/højde), og ting med en højde på cirka 115 cm, som fx stueplanter, kan på den måde stå op i bagagerummet. Alternativt kan det store rum under bagagerumsbundpladen bruges til at skjule værdigenstande – eller de våde gummistøvler. Ford MegaBox har holdbar, vaskbar indretning med afløb.

Når Puma skal pakkes, går det nemt, selv om man har armene fulde. Som den første i klassen har Puma håndfri betjening af den elektrisk styrede bagklap. Det eneste man skal gøre for at bagklappen åbner, er at bevæge foden under bagkofangeren.

Bagklappen indeholder også en anden smart løsning, nemlig en indbygget hattehylde, som klarer sig uden de ofte indtrængende sidepaneler, som normalt støtter hattehylden, så man har helt fri adgang til bagagerummet.

Læs meget mere om den helt nye Ford Puma i Fords pressemeddelelse og på Fords hjemmeside.

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S