Book service her

Ny FordPass Pro-app gør arbejdslivet nemmere

10-10-2019

Ford introducerer med FordPass Pro en helt ny app, der gør arbejdslivet for selvstændige erhvervsdrivende nemmere ved at øge både overblikket, effektiviteten og sikkerheden.

FordPass Pro er en specialiseret app til erhvervsdrivende med varebiler, der blandt andet giver mulighed for at styre op til fem Ford-varebiler fra én skærm.

“Tid er altafgørende for selvstændige erhvervsdrivende, og derfor stræber vi efter at levere simple teknologiske løsninger, der til gengæld gør en stor forskel,” udtaler Richard Bunn, direktør for FordPass hos Ford Mobility Europe. ”Den nye FordPass Pro-app gør det nemmere og hurtigere for vores kunder at detailstyre deres Ford-varebiler, så der også er mere tid til at optimere andre dele af forretningen.”

FordPass Pro tilbyder en vifte af intuitive og simple værktøjer, der gør det nemt at styre op til fem varebiler på samme brugerflade. Funktionerne inkluderer:

  • Check-in på startskærmen, der giver øjeblikkelig adgang til hver varebils vigtigste informationer – som fx brændstofniveau, så man ved, hvornår der skal tankes.
  • Varebilens placering, der viser hvor varebilen holder i løbet af dagen og udpeger dens nøjagtige placering på fx fyldte parkeringspladser.
  • Fjernlås, der kan kan åbne og låse kabinen og varerummet uafhængigt af hinanden.
  • Bilens status, der giver overblik over varebilens ’sundhedsindikatorer’ såsom brændstofniveau, olietjek og dæktryk.
  • Alarmnotifikation, der giver øjeblik besked, hvis varebilens alarm(er) er blevet udløst.
  • Fjernstart, der i varebiler med automatgear starter motoren på afstand for eksempelvis nemmere afisning og opvarmning om vinteren.


Nye features og opdateringer vil løbende blive tilføjet til appen. Kommende features tæller blandt andet en øget sikkerhedstilstand (Guard Mode), der giver indblik i enhver aktivitet i varebiler udstyret med FordPass Connect-modem – heriblandt om varebilen bliver låst op med bilnøgle manuelt. Online servicebooking giver derudover mulighed for at være på forkant med varebilens vigtige vedligeholdelse.

FordPass Pro fås allerede nu både på Apple Store og Google Play i Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien og Frankrig. Appen forventes lanceret i Danmark inden årets udgang.

FordPass Pro vil understøtte selvstændige og mindre erhvervskunder, mens store flådekunder fortsat vil blive understøttet af Telematics- og Data Services-løsningerne fra Ford Commercial Solutions.

Læs meget mere om Fords digitale mobilitetsløsninger i Fords internationale pressekit.

Kontakt os


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S