Book service her

Velkommen til Jens Buus Biler Skadescenter

Har du fået en skade på din bil, skal forsikringsselskabet involveres, hvad gør du i perioden hvor du må undvære bilen, Ja spørgsmålene kan være mange!

Hos Jens Buus Biler er vi specialister, vore medarbejdere på skadescenteret er professionel uddannede og bruger professionelt udstyr. Det er din garanti for fagmæssigt korrekt håndværk, og at bilen igen bliver som før skaden skete. Dette er både vigtigt for den kosmetiske del og brugtbilsprisen, men i endnu højere grad er det vigtigt at sikkerhedsudstyr og kollisionszoner i din bil bliver genetableret efter producentens anvisninger.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og sørger for alt håndtering med selskabernes taksatorer, opgørelse af skadens omfang, reparation og maling af bil m.m.
Vores mål er at løse opgaven, samtidig med at du føler dig i trygge hænder – Velkommen hos Jens Buus Biler.
 
Som kunde har du følgende fordele hos os:

  • Gratis erstatningsbil i forbindelse med en skade, incl. 80 km pr. dag.
  • Gratis transport til værkstedet af Falck (vores abonnement).
  • Vi reparerer alle bilmodeller uanset mærke.
  • 3 års garanti på karrosseri og lakerings arbejde.
  • Vores medarbejdere på skadescenteret er professionel uddannede og bruger professionelt udstyr.
  • Højt informationsniveau under skadesreparationen.
  • Din bil leveres altid nyvasket.

Har du fået skadet din bil, skal du foretage dig følgende:

Kontakt straks Jens Buus Biler på 98 62 12 99 for nærmere rådgivning.

Buler rettes ud - uden lakering

At rette buler ud uden at skulle lakere bagefter kræver et særligt værktøj og en særlig kunnen, hvor bulen masseres forsigtigt ud, så man ikke kan se, at den har været der.
Teknikken virker dog kun på små buler, hvor lakken ikke er revnet, dvs. uheld hvor en bildør åbnes op i din bil, indkøbsvogne på afveje eller buler fra haglbyger.

Plastik reparationer

Denne metode reparerer mindre skader på plastikdele forårsaget af ridser, skrammer eller revner i f.eks. kofangeren. Et særligt tokomponent stof smøres på med en særlig påsmørings pistol og reparerer skaden, så det er umuligt at se, at den har været der.

Glas reparation

Mindre skader på forruden som små stenslag, "stjerner" eller revner kan hurtigt sprede sig, så hele forruden skal udskiftes. Det forhindrer SMART-repair, hvor en teknologisk avanceret klar plastikvæske sprøjtes ind det beskadigede sted. En ultraviolet lampe tørrer og hærder plastikvæsken, så den bliver llige så hård og klar som resten af ruden - til en brøkdel af prisen for en ny rude.

Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jens Buus Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jens Buus Biler A/S