Er du interesseret i et job, der får mest gavn af dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde for en virksomhed, der tilbyder uddannelse og muligheder for din personlige karriereudvikling? Hvis ja, så velkommen til Ford.

Ledige stillinger pr. 2019:


Bogholder søges

På vegne af vores samarbejdspartner Jens Buus Biler – Ford i Aars, søger Randstad en bogholder som kan varetage og være ansvarlig for alle bogholderiets faser i forretningen. Du bliver en del af ledergruppen i en spændende forretning og branche, som hele tiden udvikler og bevæger sig i positiv retning. Din hverdag vil være præget af mange forskellige og udfordrende opgaver og det vil stille store krav til din faglighed og selvstændighed. 

Link til ansøgning:

https://www.randstad.dk/jobs/bogholder_ars_6045/ 

Ansvarsområder

• Økonomiopgaver hele vejen rundt

• Momsindberetninger

• Måneds- og årsafslutninger

• Klargøring af regnskaber til revisor med ansvar for kontakten til revisor og bank

• Udarbejdelse af løn for både funktionærer og timelønnede

• Optimering og automatisering af de bogholderimæssige rutiner

• APV, GDPR og ejendomsadministration

Selvstændig, proaktiv og udadvendt

Det forventes at du har en formel uddannelse indenfor økonomi eller revision, samt 5-10 års erfaring med alle funktioner i en økonomiafdeling. Du har et naturligt flair for IT – og har du kendskab til eller erfaring med bilbranchens regnskabssystem, CDK, vil det være en fordel. 


Personligt er du udadvendt, imødekommende og en social teamplayer, som evner at håndtere mange forskellige roller, da du har en stor berøringsflade, både i og uden for huset.

Du har en naturlig nysgerrighed og trives med en sund fordeling mellem rutine - at lære nyt samt udfordre de eksisterende systemer og processer. 


Du besidder høj moral, god energi og stor selvstændighed, hvorfor det også er naturligt for dig at agere sparringspartner for ledelsen. Det er vigtigt, at du kan begå dig og kommunikere på alle niveauer samt evner at håndtere mange afbrydelser i løbet af dagen, både ved personlig henvendelse og pr. telefon.

Jens Buus Biler A/S

Du tilbydes et spændende og udadvendt job, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Som bogholder hos Jens Buus Biler, bliver du involveret i en spændende branche og samtidig bliver du en del af én stor familie i forretningen i Aars.

Jens Buus Biler er en familiejet virksomhed fra 1961, med tre generationer, placeret midt i Aars og har været Ford forhandler siden 1988. Udover salg, leasing og udlejning af biler, er der også tilknyttet eget værksted og tankstation. De er lokale med kunden i fokus og har generelt stor kundetilfredshed, hvilket også er en vigtig faktor for forretningen fremadrettet.

Ansøgning og spørgsmål

Randstad håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Jens Buus Biler A/S og du skal derfor sende din ansøgning via linket senest den 7. april 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Birgitte Larsen +45 3035 1571. 


Alle henvendelser behandles fortroligt.


Link til ansøgning:

https://www.randstad.dk/jobs/bogholder_ars_6045/