Er du interesseret i et job der får mest gavn af dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde for en virksomhed der tilbyder uddannelse og muligheder for din personlige karriere udvikling? Hvis ja, så velkommen til Ford.

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   


Jens Buus Biler A/S i Aars, søger værkstedsindskriver / kundemodtager til vores værksted

Som vores nye værkstedsindskriver / kundemodtager ser vi at du er en positiv og imødekommende person med flair for god kundekontakt. Du skal have erfaring fra et lignende job i autobranchen eller måske har du en baggrund som automekaniker, reservedelsmedarbejder eller lignende og har mod på mere.

Du vil indgå i vores eftermarkedsteam på 2 reservedelsekspedienter, 1 chauffør, 1 værkfører og dig. Din primære opgave er at arbejde tæt sammen med værkføreren, hvor de daglige opgaver bl.a. vil være:

- Modtagelse af kunder ved indskrivning
- Telefonbetjening
- Fakturering og reklamationsbehandling
- Administrative Ad Hoc opgaver

Vi ligger vægt på at du har kendskab til autobranchen, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og udadvendthed i forhold til god dialog med kunden.

Du skal have erfaring fra et lignende job i autobranchen eller måske har du en baggrund som automekaniker, reservedelsmedarbejder eller lignende, og har mod på mere. Vi indregner naturligvis en indkøringsperiode, hvor du kan lære os og arbejdsopgaverne at kende.

Løn efter aftale, kvalifikationer og erfaring.

Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og fortroligt – ansættelse hurtigst muligt!

Ansøgning & CV kan sendes til følgende mail og adresse:

Kontakt:
Telefon          9862 1299
Email              info@jensbuus.dk
Web               www.jensbuus.dk
Adresse         Hobrovej 5, 9600 Aars